Radiologie Digitala
Ortopedie Veterinara
Consultatii si Tratamente

Clinica Help Vet a fost fondata in anul 2010, de catre Dr. Tudor Radu si Dr. Tudor Monica, care au convertit experienta lor practica obtinuta atat in clinici din Romania cat si din afara tarii in realizarea unei clinici moderne si  instruirea unei echipe de profesionisti.

La Help Vet tratam orice animal, indiferent de rasa sau provenienta, incurajam si raspundem exigentei proprietarilor. Suntem o echipa tanara, ambitioasa, cu experienta vasta in ortopedie, chirurgie, diagnostic de laborator si medicina interna.

Ne propunem sa oferim un act medical de calitate, compasiune pentru pacientii aflati in suferinta, dar si respect si intelegere pentru proprietarii de animale, prin stabilirea unei relatii stranse de parteneriat si consultare.

Misiunea noastra este imbunatatirea actului medical si vindecarea rapida a pacientilor, prin perfectionare continua, folosind metode si tehnici revolutionare. Participam frecvent la cursuri de specializare si practica, pentru asimilarea celor mai noi proceduri de tratament si chirurgie.

Dorinta noastra este dezvoltarea ortopediei veterinare in Romania, prin introducerea celor mai noi metode si tehnologii, si crearea de noi oportunitati prin parteneriate intre medici din tara si dinafara tarii. Interventiile ortopedice sunt realizate cu maxima atentie si profesionalism, folosind tehnici inovative atestate prin stagii internationale.

Valorile noastre sunt: calitate, transparenta, pasiune, progres.


Noutati

  • Popular
  • Latest